Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Bloemen bestellen Tilburg

Bloemen bestellen in Tilburg? Of bloemen bestellen in Den Bosch? Dat is mogelijk bij Bloementheater BV. te Naaldwijk. Wij leveren alle soorten bloemen aan bedrijven in de hele provincie Brabant en zelfs daarbuiten. De mooiste snijbloemen van de hoogste kwaliteit, vind je bij Het Bloementheater BV.

Als bloemist of tuincentrum bloemen bestellen voor in Den Bosch of Tilburg

Onze bloemen bezorgen wij bij bloemisten, tuincentra en andere detailhandel. Bestel je bloemen vóór 06.00 uur, dan kunnen wij je bestelling dezelfde dag al leveren. En bestel je bloemen vóór 21.00 uur, dan komen wij je bestelling de volgende dag bezorgen. Dat is erg handig, want zo kom je nooit zonder bloemen te zitten. Hiermee voorkom je dat je “nee” moet verkopen aan je klanten. Ben je benieuwd welke bloemen je bij ons kunt bestellen? Lees dan verder.

Welke soort bloemen gaat u bestellen voor uw zaak in Tilburg of Den Bosch?

Wij van Bloementheater BV. willen graag dat je blij bent met de bloemen die je bij ons besteld. Daarom staat er op onze website geen standaard lijst met een voorraad bloemen. Wij hebben liefde voor snijbloemen en gaan graag voor jou op zoek naar de bloemen die jij wenst. Iedereen heeft immers een andere smaak als het aankomt op bloemen, boeketten en bloemstukken. Het maakt niet uit naar welke bloemen je op zoek bent: wij leveren het. Natuurlijk kun je bij ons snijbloemen bestellen als rozen, lelies, fresia’s, gerbera’s, chrysanten en zomerbloemen, maar er zijn talloze opties. Bloemen bestellen in Den Bosch, Tilburg en de rest van Brabant, doe je dus bij Bloementheater BV. Bel ons op 06-20018502 en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden