Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Bloemen bezorgen Naaldwijk

Voor bloemen bezorgen ben je bij Bloementheater BV. in Naaldwijk aan het juiste adres. Met al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van bloemen, is Het Bloementheater BV. uitgeroeid tot een begrip in veel detailhandel. In Brabant, maar ook ver daarbuiten, hebben wij een bekende naam. En daar zijn wij natuurlijk trots op, want wij hebben een grote passie voor alles dat groeit en bloeit. Wij leveren alleen aan bedrijven.

Aan wie en wat kunnen wij bloemen bezorgen vanuit Naaldwijk?

Wij bezorgen voornamelijk bloemen aan bloemisten en tuincentra in Brabant, wat wij met veel plezier doen. We kopen 5 dagen in de week bloemen in, en dit doen wij direct bij de teler. Hierdoor is de kwaliteit van onze bloemen gegarandeerd. Wanneer je bloemen bij ons bestelt, is het dan ook vaak mogelijk om het dezelfde dag al bij je te leveren. Wij bezorgen je bloemen uiteraard met de grootste zorg.

Welke soorten bloemen bezorgen wij vanuit Naaldwijk?

Bij Bloementheater BV. zijn er talloze opties als het aankomt op bloemen. Wij weten al lang dat mensen veel plezier en levensgeluk ervaren in de aanwezigheid van bloemen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de inkoop en bezorging van snijbloemen. Door onze liefde voor alles dat bloeit, hebben wij ervoor gekozen om geen standaard voorraad van snijbloemen bij te houden. Alles is mogelijk bij ons Bloementheater. Je kunt je wensen met ons telefonisch overleggen, waarna wij direct voor je op zoek gaan naar het mooiste assortiment snijbloemen van jouw keuze. Neem voor meer informatie over onze producten of voor het doen van een bestelling, direct contact met ons op en bel 06-20018502.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden