Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen bij jou in de winkel
VAN SNIJBLOEMEN TOT BEGONIA’S

Bloemen groothandel

Onze bloemen groothandel Bloementheater BV. heeft liefde voor alles dat groeit en bloeit. Behalve een groothandel in bloemen, zijn wij tevens een groothandel in planten. Van groen word je vrolijk, maar iedereen heeft weer een andere smaak als het aankomt op bloemen en planten. Zeker wat betreft bloemen kan de smaak zeer uiteenlopen. Wij leveren aan bedrijven in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Een bijzonder aanbod bloemen in onze groothandel

De een houdt van een klassieke, witte roos, terwijl de ander weer houdt van een knallende zonnebloem of chrysant. Als eigenaar van een bloemist of tuincentrum is het dan ook van belang om een grote variëteit aan bloemen te koop aan te bieden. Bloementheater BV. maakt het mogelijk om precies de bloemen te leveren die jij wilt. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geen standaard lijst met ons bloemenaanbod samen te stellen. Wij gaan liever voor jou op zoek naar het mooiste assortiment dat precies bij jouw wensen aansluit.

De service van onze groothandel in bloemen en planten

Bij Bloementheater BV. stellen we naast de kwaliteit, de service voorop. Dit uit zich onder andere in onze uitstekende leveringsservice. Wij kopen 5 dagen per week snijbloemen in. Als je bij ons bestelt, is het in veel gevallen dan ook mogelijk om dezelfde dag je gewenste bloemen te leveren. Bel ons op telefoonnummer 06-20018502 en wij gaan direct voor je aan de slag. We bezorgen de bloemen natuurlijk met grote zorg. Maar behalve bloemen zijn wij zoals gezegd ook groothandel in planten. Wij als groenliefhebbers leveren alles op het gebied van groen. Dus ook al je planten, van groot tot klein en van binnen- tot buitenplanten, worden door ons bij jouw onderneming bezorgd.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om een klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden