Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Bloemen inkopen Brabant

Bloemen inkopen bij het Bloementheater in Waalwijk, in de provincie Brabant, gaat snel en op maat. In tegenstelling tot bij de meeste bloemen groothandels, vind je op onze website geen opsomming van alle soorten bloemen die wij aan je leveren. De inkoop van bloemen verloopt bij ons speciaal naar wens van de klant: jij dus!

Hoe kun je bloemen inkopen bij de specialist in Brabant?

Wij hebben geen standaard voorraad, waardoor wij precies de bloemen inkopen en leveren die jij wilt hebben. Je zit daardoor niet vast aan een standaard assortiment snijbloemen. Onze vaste klanten, waaronder tuincentra, bloemisten en andere detailhandel, ervaren dit als heel prettig. Misschien vraag je jezelf af hoe de inkoop van bloemen bij ons dan wél gaat. Dat gaat als volgt. Door eenvoudig naar ons te bellen, kun je de mogelijkheden met ons bespreken. Het is tevens mogelijk om direct telefonisch bloemen te bestellen. Bij ons bedrijf in Waalwijk kun je bloemen inkopen voor jouw winkel in Tilburg, Den Bosch of andere plaatsen in Brabant.

Krijg een impressie van de prachtige bloemen die je bij ons inkoopt

Het inkopen van bloemen gaat bij het Bloementheater misschien wat anders dan je gewend bent dan bij andere bedrijven in Brabant. Want hoe weet je nu of je bij ons gaat slagen, als je op onze website geen overzicht ziet staan van ons assortiment snijbloemen? Dat begrijpen wij, en daarom geven we graag een impressie van ons assortiment bloemen. Vanzelfsprekend leveren wij grootbloemige rozen, chrysanten in vele kleuren, prachtige lelies, zomerbloemen en fresia’s. Al deze snijbloemen worden verwerkt in een boeket of bloemstuk. Onze bloemen komen vers van de bloementeler en blijven daardoor lang mooi.

Laat je verrassen door onze kwaliteit

Bestel direct bloemen bij ons Bloementheater en laat je verrassen door de kwaliteit. Heb je nog vragen over het inkopen van bloemen bij de specialist van Brabant, of wil je graag een bestelling plaatsen? Bel dan naar 06-20018502.

U kunt bij ons terecht voor:

%%LinkStructuur1%%

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden