Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Bomen en heesters regio Den Bosch

Bij Bloementheater Waalwijk leveren wij een ruime assortiment bomen en heesters in regio Den Bosch en daarbuiten. Bomen en heesters zijn door de brede toepasbaarheid populair bij tuinliefhebbers. Ze bieden niet alleen privacy en schaduw in diverse buitenverblijven als de tuin, maar hebben ook een decoratief element.

Vorm een prachtige tuin met bomen en heesters in de regio Den Bosch

Heesters zijn zowel groene struiken als de veelzijdige buxus, maar ook de vlinderstruik en de magnolia vallen onder de heesters. Bij bomen kun je denken aan parkbomen, of bijvoorbeeld een sierlijke bolboom of fruitboom. Deze bomen en heesters geven veel uitstraling aan de tuin. Bij Bloementheater Waalwijk zijn er vele mogelijkheden. Alles op het gebied van groen leveren wij vaak nog dezelfde dag op de door jou gewenste locatie.

Bomen en heesters voor iedere tuin in regio Den Bosch

Door ons complete assortiment bieden wij bomen en heesters die geschikt zijn voor iedere tuin. Heesters nemen relatief weinig ruimte in beslag en zijn daardoor goed toepasbaar in de kleinere tuin. Deze tuinplanten zijn tevens onderhoudsarm en blijven doorgaans het hele jaar groen. Heesters zijn dan ook ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben. Bomen vereisen wat meer. Zo zijn de bodem, de vochtigheid, het zonlicht en de locatie van groot belang voor de boom. Onze groothandel heeft een ruime keuze. Wij leveren bomen voor allerlei locaties, omstandigheden en doeleinden, waardoor je bij ons altijd de bomen vindt die je zoekt. Wil je informatie over onze bomen en heesters of wil je advies op maat? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 06-20018502.


Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden