Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Groothandel bloemen

Het Bloementheater BV. is dé groothandel in bloemen in Naaldwijk. Vanuit Naaldwijk leveren wij de mooiste snijbloemen bij bloemisten, tuincentra en overige detailhandel. Wij bezorgen in de wijde omgeving van Den Bosch en Eindhoven. Ben je op zoek naar een groothandel in bloemen nabij Tilburg, dan kun je dus ook bij ons terecht.

Groothandel in bloemen Het Bloementheater BV.

Heb je snel prachtige snijbloemen nodig, bijvoorbeeld in je bloemenstal of tuincentrum, bestel je bloemen dan bij groothandel  Bloementheater BV. in de buurt van Tilburg. Bestellingen die vóór 06.00 uur worden geplaatst, kunnen wij meestal dezelfde dag nog leveren. Zo kom je nooit zonder bloemen te zitten. Heb je de bloemen de volgende dag nodig, dan kun je tot ’s avonds 21.00 uur je bloemen bestellen. De bloemen worden dan de volgende dag bezorgd. Bestel eenvoudig de mooiste snijbloemen door te bellen!

Onze groothandel in bloemen heeft altijd vele soorten en kleuren

Bij onze groothandel in bloemen  kun je terecht voor de mooiste snijbloemen. Onze bloemen komen direct van de bloemenveiling Flora Holland, waardoor wij kunnen garanderen dat de snijbloemen sterk en van hoge kwaliteit zijn. Wij bieden een ruim aanbod aan snijbloemen. Zo kun je kiezen voor vele soorten en kleuren rozen, fresia’s gerbera’s, chrysanten, zomerbloemen en lelies. Natuurlijk kan het aanbod per seizoen wisselen, maar wij zorgen er altijd voor dat je een ruime keuze hebt die je weer aan je klanten doorgeeft. Wil je meer weten over de bloemen die we op dit moment aan je kunnen leveren, onze groothandel in de regio Tilburg of wil je direct bestellen? Bel ons op telefoonnummer 06-20018502.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden