Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Dé groothandel in snijbloemen

Het Bloementheater is dé groothandel in snijbloemen in Naaldwijk. Wij leveren de mooiste snijbloemen bij diverse bloemisten, tuincentra en overige detailhandel. Wij bezorgen in de wijde omgeving van Den Bosch en Eindhoven. Ben je op zoek naar een groothandel in bloemen in de buurt van Tilburg? Ook dan kun je bij ons terecht. Heb je snel prachtige snijbloemen nodig voor in je bloemenstal of tuincentrum? Bestel dan je bloemen bij groothandel Het Bloementheater.

Ruim aanbod van bloemen in onze groothandel in snijbloemen

In onze groothandel hebben wij een ruim aanbod aan snijbloemen. Maak een keuze uit veel verschillende soorten en kleuren rozen, fresia’s, gerbera’s, chrysanten, zomerbloemen en lelies. Al onze bloemen komen direct van de bloemenveiling Flora Holland. Hierdoor krijg je gegarandeerd bloemen van sterke en hoge kwaliteit. Per seizoen kan het aanbod van bloemen wisselen. Bij ons kun je er zeker van zijn dat je altijd een ruime keuze hebt waaruit je klanten uit kunnen kiezen. Je kunt bij onze groothandel niet alleen terecht voor bloemen. Ook planten kun je bij ons verkrijgen.

Dé groothandel in snijbloemen in Brabant en omstreken

Bij onze groothandel kun je de mooiste bloemen inkopen. Als je voor 06.00 uur een bestelling plaatst, kunnen wij meestal dezelfde dag nog leveren. Op deze manier kom je nooit zonder bloemen te zitten. Heb je de snijbloemen de volgende dag nodig? Als je voor 21.00 uur je bestelling plaatst, bezorgen wij de bloemen de volgende dag. Je kunt eenvoudig de mooiste bloemen bestellen door contact met ons op te nemen. Wil je eerst meer informatie over de bloemen die we op dit moment kunnen leveren, of wellicht over onze groothandel voor de bloemisterij? Neem ook dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06-20018502.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden