Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Groothandel planten

Onze groothandel in planten en bloemen, het Bloementheater, is het adres om bloemen te laten bezorgen in de regio Waalwijk en heeft liefde voor alles dat groeit en bloeit. Behalve een groothandel in bloemen, zijn wij tevens een groothandel in planten. Van groen word je vrolijk, maar iedereen heeft weer een andere smaak als het aankomt op bloemen en planten. Zeker wat betreft bloemen kan de smaak zeer uiteenlopen.

Bijzondere bloemen laten bezorgen door de groothandel in planten en bloemen

De een houdt van een klassieke, witte roos, terwijl de ander weer houdt van een knallende zonnebloem of chrysant. Als eigenaar van een bloemist of tuincentrum is het dan ook van belang om een grote variëteit aan bloemen te koop aan te bieden. Het Bloementheater maakt het mogelijk om precies de bloemen te bezorgen die jij wilt, op ieder adres in Waalwijk en in de wijde omgeving. Daarom hebben wij ervoor gekozen om geen standaard lijst met ons bloemenaanbod samen te stellen. Wij gaan liever voor jou op zoek naar het mooiste assortiment dat precies bij jouw wensen aansluit.

De service van onze groothandel in bloemen en planten

Bij onze groothandel in bloemen en planten stellen we naast de kwaliteit, de service voorop. Dit uit zich onder andere in onze uitstekende leveringsservice. Wij kopen vijf dagen per week snijbloemen in. Als je bij ons bestelt, is het in veel gevallen dan ook mogelijk om dezelfde dag je gewenste bloemen te bezorgen in Waalwijk en in andere plaatsen in de buurt.

Alles op het gebied van groen

We bezorgen de bloemen natuurlijk met grote zorg, op ieder adres in Waalwijk en omgeving. Maar behalve bloemen zijn wij zoals gezegd ook groothandel in planten. Wij als groenliefhebbers leveren alles op het gebied van groen. Dus ook al je planten, van groot tot klein en van binnen- tot buitenplanten, worden door ons bij je bezorgd. Bel ons op telefoonnummer 06-20018502 en wij gaan direct voor je aan de slag.

U kunt bij ons terecht voor:

%%LinkStructuur1%%

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden