Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Inkoop planten

De inkoop van planten is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij het Bloementheater. Waar jij naar op zoek bent, is wat wij leveren. Je hebt bij ons talloze opties als het aankomt op planten. Van kleine tot grote kamerplanten en van kleurrijke tot groene tuinplanten, alles is bij ons mogelijk.

Inkoop van de mooiste planten naar keuze

Wat betreft kamerplanten kun je kiezen voor bijvoorbeeld de gloriosa, azalea, cyclaam, begonia en potroos. En wat betreft tuinplanten kun je denken aan lavendel, tijm, fuchsia, verbena en lithodora. Maar dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij staan open voor al je wensen en regelen voor jou als klant de mooiste planten naar keuze. Bij het Bloementheater hebben we passie voor alles dat groeit en bloeit. Daarom willen we onze klanten niet beperken in de keuze.

Onze werkwijze van inkoop tot aan de levering van de planten

Wij van het Bloementheater leveren al meer dan 40 jaar kamerplanten en tuinplanten aan tuincentra, bloemisten en overige detailhandel. Dit doen wij niet alleen in de omgeving van onze vestiging in Waalwijk, maar dit doen wij door heel Brabant. Wij kopen 5 dagen per week onze planten in bij de teler. Kies je voor het inkopen van planten bij ons, dan kunnen we het vaak dezelfde dag nog bij je leveren. Bestel je planten door te bellen naar 06-20018502 en wij gaan direct aan de slag. Ook als je meer wilt weten over de planten die het Bloementheater bezorgt, kun je ons altijd bellen. Eén van onze behulpzame medewerkers vertelt je graag meer over de inkoop van bloemen en planten.


U kunt bij ons terecht voor:

%%LinkStructuur1%%

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden