Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Perkgoed regio Den Bosch

Groothandel Het Bloementheater in Waalwijk levert het mooiste en ruimste aanbod perkgoed in regio Den Bosch. Perkgoed planten zijn eenjarige zomerbloeiers die maandenlang kleur geven aan de tuin, het balkon of het terras. Ons perkgoed komt van Flora Holland, wat garant staat voor hoge kwaliteit. Dankzij deze uitstekende kwaliteit, zullen deze plantjes tot aan de herfst bloeien. Met deze zomerbloeiers kun je de hele zomer genieten van prachtig bloeiende bloemen.

Het mooiste perkgoed van regio Den Bosch

Perkgoed is een makkelijke manier om de tuin klaar te maken voor het buitenseizoen. De meeste zomerbloeiers zijn namelijk laag in onderhoud. De enige verzorging die deze bloeiers nodig hebben, is voldoende water. Onze eenjarige bloeiers zijn dan ook zeer populaire tuinplanten en kunnen worden geplant zodra de vriesperiode voorbij is.

Altijd gevarieerd perkgoed in regio Den Bosch

Met het gevarieerde aanbod perkgoed van het Bloementheater, wordt het mogelijk om rijke combinaties te maken. We hebben zomerbloeiers in vele soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bekende bloeiers als de petunia, fuchsia, lobelia, verbena en begonia. Met dit paarse en roze perkgoed kun je prachtige kleurencombinaties maken, wat een mooie uitstraling geeft aan de tuin. Maar ook meer bijzondere soorten perkgoed zijn onderdeel van ons aanbod. Waar jij naar op zoek bent, is wat het Bloementheater levert. Wij kopen 5 dagen per week perkgoed in. Bestel je bij ons, dan kunnen we je bestelling vaak dezelfde dag nog bij leveren. Voor meer informatie over ons ruime perkaanbod of voor het plaatsen van een bestelling in de regio Den Bosch, bel je naar 06-20018502. Wij helpen je graag.


Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden