Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Planten inkopen Tilburg

Bij het Bloementheater kun je een groot aanbod aan planten inkopen nabij Tilburg. Gevestigd in Waalwijk, leveren wij niet alleen bloemen en planten in Tilburg, maar in de hele provincie Brabant. Dit doen wij al meer dan 40 jaar met veel passie en plezier. Als groothandel zijn wij dan ook een bekende naam voor veel winkeliers als tuincentra en bloemisten.

Welke bloemen en planten kun je in onze groothandel inkopen voor jouw winkel in de regio Tilburg?

Alles dat groeit en bloeit kan door ons worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan sterke snijbloemen, grote kamerplanten en tuinplanten als perkgoed en heesters. Wij willen graag dat iedereen kan genieten van alle soorten groen. Bestellen bij het Bloementheater in Waalwijk gaat dan ook misschien wat anders dan je gewend bent. Wij werken niet met een vast assortiment. Bij ons is het mogelijk om alle soorten bloemen en planten te bestellen. Overleg met een van onze medewerkers welke planten je wilt hebben en wij gaan direct voor je aan de slag. Ben je overtuigd? Bel ons dan snel.

Prachtige planten inkopen in Tilburg en omgeving

Wil je prachtige bloemen en planten inkopen bij de specialist in de regio Tilburg? Bestel dan je bloemen bij het Bloementheater. Wij kopen zelf alle bloemen en planten in. Doordat wij direct bij de teler onze planten inkopen, hebben wij controle over de kwaliteit. Bestel je bij ons, dan ben je verzekerd van prachtige planten van goede kwaliteit én groeigarantie. Voor vragen over onze werkwijze, kun je ons altijd bellen op 06-20018502.

U kunt bij ons terecht voor:

%%LinkStructuur1%%

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden