Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen bij jou in de winkel
VAN SNIJBLOEMEN TOT BEGONIA’S

Planten kopen Tilburg

Bij Bloementheater BV. kun je een groot aanbod aan planten kopen nabij Tilburg. Gevestigd in Naaldwijk, leveren wij niet alleen bloemen en planten in Tilburg, maar in de hele provincie Brabant. Dit doen wij al meer dan 40 jaar met veel passie en plezier. Als groothandel zijn wij dan ook een bekende naam voor zowel veel detailhandel als tuincentra en bloemisten.

Welke bloemen en planten kan je kopen in ons assortiment nabij Tilburg?

Alles dat groeit en bloeit kan door ons worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan sterke snijbloemen, grote kamerplanten en tuinplanten als perkgoed en heesters. Wij willen graag dat iedereen kan genieten van alle soorten groen. Bestellen bij Bloementheater BV. in Naaldwijk gaat dan ook misschien wat anders dan je gewend bent. Wij werken niet met een vast assortiment. Bij ons is het namelijk mogelijk om alle soorten bloemen en planten te bestellen. Overleg simpelweg met een van onze medewerkers welke planten je wilt hebben en wij gaan direct voor je aan de slag. Ben je overtuigd? Bel ons dan snel.

Prachtige planten kopen in Tilburg en omgeving

Ben je op zoek naar prachtige bloemen en planten in Tilburg en omstreken om te verkopen bij je eigen onderneming? Bestel dan je bloemen bij  Bloementheater BV. Wij kopen zelf alle bloemen en planten in. Doordat wij direct bij de teler onze planten inkopen, hebben wij controle over de kwaliteit van deze planten. Bestel je bij ons planten, dan ben je verzekerd van prachtige planten van hoge kwaliteit én groeigarantie. Voor vragen over onze werkwijze, kun je ons altijd bellen op 06-20018502.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om een klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden