Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Planten online bestellen

Planten online bestellen doe je gemakkelijk, op maat en snel bij Bloementheater BV. in Naaldwijk. Bestellen gaat heel gemakkelijk: met een telefoontje kun je ons vertellen welke planten je wilt bestellen. Bestellen gaat bij ons ook op maat. Wij zijn grote liefhebbers van al het groen. Wij hebben een passie voor alles dat groeit en bloeit. Als groothandel leveren wij aan bedrijven in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Planten online bestellen en de volgende dag laten leveren

Wij willen onze klanten niet beperken bij het bestellen van planten. Dat betekent dat je bij ons al het mooie groen kunt bestellen dat je maar wilt. Wij gaan voor jou op zoek naar de planten van jouw wens. Bestellen gaat bovendien heel snel bij Bloementheater BV. Geef je vroeg in de ochtend vóór 06.00 uur jouw planten bestelling door, dan kunnen wij de planten in veel gevallen op dezelfde dag leveren. Bestel je vóór 21:00 uur, dan kunnen wij garanderen dat we je bestelling de volgende dag leveren. Planten bestellen bij Het Bloementheater BV. is dus zo gebeurd!

Welke planten ga jij online bestellen bij ons?

De groenliefhebbers van Bloementheater BV. leveren alles op het gebied van groen, dus ook op planten. Op onze website geven wij slechts een indruk van onze planten, maar bij ons zijn de opties eindeloos. Een greep uit de mogelijkheden voor kamerplanten zijn gloriosa’s, cyclamen, potrozen, begonia’s en azalea’s. Een selectie van onze tuinplanten, zijn tijm, lavendel, lithodora, verbena en fuchsia. Ben je benieuwd naar een actueel aanbod van alle planten die wij kunnen leveren? Of wil je direct planten bij ons bestellen, online of via de telefoon? Bel ons dan op 06-20018502.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden