Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen in de winkel
VAN TULPEN TOT BEGONIA’S

Een groothandel in tuinplanten

Naast dat wij een bloemengroothandel zijn, zijn wij tevens een groothandel in tuinplanten. Ben je op zoek naar mooie planten die geschikt zijn voor je tuin, terras of balkon? Al deze planten kun je bij ons bestellen. Al meer dan 40 jaar leveren wij tuinplanten aan tuincentra, bloemisten en overige detailhandel. Onze naam, het Bloementheater, is daarom een bekende naam voor veel detailhandelaren. Wij kunnen veel voor je betekenen! Ondanks dat het Bloementheater gevestigd is in Waalwijk, leveren wij in heel Brabant. Natuurlijk leveren wij ook buiten Brabant uw bestelling.

Onze groothandel in tuinplanten laat je wensen uitkomen

Ben je op zoek naar buxussen, heesters, lithodora’s of vlinderstruiken? Of heb je speciale planten in gedachten om te gebruiken? Bij onze groothandel het Bloementheater gaan wij op zoek naar de tuinplanten die je zo graag wilt hebben. Wat je wens ook is, wij regelen het voor je! Wij hebben passie voor alles dat groeit en bloeit. Iedereen moet van groen in de tuin genieten. Daarom kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van groen. Ben je op zoek naar kamerplanten? Dat is bij onze groothandel in bloemen en planten ook mogelijk!

Snelle levering van al je tuinplanten

Wil je een bestelling op dezelfde dag nog geleverd hebben? Zorg er dan voor dat je voor 06.00 uur bij een van onze medewerkers je tuinplanten bestelt. Bestellingen die gemaakt zijn voor 06.00 uur leveren wij vaak dezelfde dag nog. Ook wanneer je voor 21.00 uur tuinplanten bestelt, garanderen wij een snelle levering! Je bestelling wordt in dit geval de volgende dag geleverd. Bestel nu online je tuinplanten bij onze groothandel of bel naar 06-20018502. Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt, kun je aan een van onze medewerkers doorgeven wat je graag wilt hebben.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden