Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen bij jou in de winkel
VAN SNIJBLOEMEN TOT BEGONIA’S

Tuin groothandel

Anders dan onze naam wellicht doet vermoeden, zijn wij naast bloemengroothandel tevens tuin groothandel. Ben je op zoek naar mooie planten die geschikt zijn voor de tuin, het terras of het balkon van je klanten? Deze planten kun je bestellen bij groothandel  Bloementheater BV. Wij leveren aan bedrijven in de omgeving van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Alles voor je tuin bij onze groothandel

Wij hebben passie voor alles dat groeit en bloeit en we willen graag dat iedereen van groen in de tuin kan genieten. Daarom leveren onze groenliefhebbers alles op het gebied van groen. Alles? Dat klopt, je leest het goed. Door ons te bellen, kun je met een van onze medewerkers overleggen wat je graag wilt hebben. Wij regelen het voor je en gaan op zoek naar de tuinplanten die jij wenst. Dit kunnen bijvoorbeeld buxussen, heesters, lithodora’s of vlinderstruiken zijn, maar we kunnen nog veel meer voor je betekenen bij  Bloementheater BV.

De levering van onze tuin groothandel

Bestel je tuinplanten bij onze groothandel te Naaldwijk, dan kunnen deze in heel Brabant en ver daarbuiten worden geleverd. Wij leveren al zeker 40 jaar tuinplanten aan tuincentra, bloemisten en overige detailhandel. Bloementheater BV. is dan ook een bekende naam voor veel detailhandel. Bestel je de buitenplanten vóór 06.00 uur bij een van onze medewerkers? Dan kunnen we je bestelling vaak op dezelfde dag leveren. Bestel je de tuinplanten vóór 21.00 uur? Ook dan kunnen we een snelle levering garanderen. Je bestelde planten zullen in dat geval de volgende dag worden geleverd. Bestel direct planten bij  Bloementheater BV. en bel naar 06-20018502!

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om een klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden