Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen bij jou in de winkel
VAN SNIJBLOEMEN TOT BEGONIA’S

Tuinplanten Tilburg

Voor tuinplanten, bloemen en planten in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch kun je terecht bij  Bloementheater BV. Wij zijn grote groenliefhebbers en leveren dan ook alles op het gebied van groen. Dit doen wij al meer dan 40 graag met veel plezier. Onze tuinplanten komen direct van de kwekers. Daardoor ben je zeker van verse tuinplanten met groeigarantie. Wij leveren alleen aan bedrijven.

Ons assortiment tuinplanten in Tilburg en omgeving

Groothandel Bloementheater BV. in Naaldwijk beschikt over een zeer groot scala aan tuinplanten, ook in de regio Tilburg. Van de vrolijk gekleurde vaste planten als de fuchsia, lithodora en verbena tot aan heesters als de buxus, hedera en hulst, vanuit onze groothandel kunnen wij vrijwel iedere soort tuinplant op het gewenste adres bezorgen. Ben je op zoek naar aromatische planten als lavendel en tijm, of heb je eenjarige zomerbloeiers als de lobelia, verbena en begonia nodig? Alles dat je wilt hebben is bij ons mogelijk. Geef aan ons de gewenste tuinplanten door, en wij gaan meteen voor je op zoek naar de mooiste exemplaren.

Bestel snel je tuinplanten bij onze groothandel  en heb ze snel binnen

Ben je als hovenier, tuincentrum of bloemist op zoek naar kwalitatief hoge tuinplanten? Bestel dan je tuinplanten door te bellen naar telefoonnummer 06-20018502. Wil je graag meer weten over ons aanbod aan tuinplanten of heb je vragen over onze snellere leveringsservice? Ook dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord. Vandaag besteld vóór 21.00, is morgen geleverd. En bestel je vóór 06.00 uur? Dan kunnen je gewenste tuinplanten vaak al dezelfde dag worden geleverd.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om een klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden