Selecteer een pagina

BESTELD VOOR 21:00 UUR?
MORGEN GELEVERD IN JOUW WINKEL

Bel ons! 06 200 185 02

Elke dag vers van de kweker
Vandaag besteld, morgen bij jou in de winkel
VAN SNIJBLOEMEN TOT BEGONIA’S

Verse bloemen

Bloementheater BV. levert al meer dan 40 jaar verse bloemen aan bloemisten, tuincentra en aan overige detailhandel in plaatsen als Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Dit met grote tevredenheid van onze klanten. Met onze passie voor alles dat groeit en bloeit, zijn wij groot liefhebber van verse bloemen als snijbloemen.

Groot assortiment aan dagverse bloemen om te bestellen

Snijbloemen zijn een van onze specialiteiten. Onze mooie snijbloemen komen direct van Flora Holland. Dagverse bloemen bestellen bij Bloementheater BV., staat garant voor zeer verse en sterke bloemen. Als het aankomt op snijbloemen, zijn er bij ons vele mogelijkheden. Wij leveren snijbloemen als rozen, fresia’s, lelies, gerbera’s, chrysanten en zomerbloemen van hoge kwaliteit. Er zijn talloze opties mogelijk. De kans is dan ook groot dat wij de snijbloemen leveren die je wenst. Overleg met ons wat je graag wilt hebben en wij regelen het voor je.

Dagverse bloemen bestellen met goede service

Bij ons heb je niet alleen de zekerheid van verse bloemen; goede service is voor ons net zo belangrijk. Wij willen natuurlijk graag dat je tevreden bent. Daarom luisteren we graag naar je wensen, vragen en opmerkingen. En ook niet onbelangrijk is dat onze snijbloemen zijn aantrekkelijk zijn geprijsd. De snijbloemen van  Bloementheater BV. hebben daarmee een goede prijs-kwaliteit verhouding. Let op: wij leveren niet aan particulieren. Wil je dagverse bloemen bij ons bestellen? Dat kan direct via telefoonnummer 06-20018502. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@leijtenblpl.com. We kopen 5 dagen per week in, waardoor we je bloemen vaak nog dezelfde dag kunnen leveren. We zullen je bestelling uiteraard met grote zorg bezorgen.

Bestel direct bloemen en planten

Naar bestelformulier »
 

Nog geen klant?

Neem dan eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen »

Klant worden?

Heb je interesse gekregen om een klant te worden? Neem dan contact op.
 
Bespreek de mogelijkheden